"Vajan väga Teie toetust, et viia ellu üks hingega loodud megaprojekt! Sellest saab kindlasti minu elu suurim panus kodukandi kultuuriellu ning see loob kahtlemata kustumatuid elamusi vähemalt järgmised 15 aastat," kirjutas Jalmar oma Facebooki postituses.

"See mõte, et Treski Küüni kõrvale võiks kerkida välilava, on mul algusest peale kuklas olnud, aga kogu aeg tundus, et veel on vara. Pärast 2019. aasta suvehooaega sain aru, et nüüd jääb küün väikseks ja on aeg kas uksed kinni panna või edasi areneda.
Viirus kinkis aega, et luua kogu infra, mis suuremate kontsertide korraldamiseks vajalik. Täna oleme lõpusirgel ja varsti võib ehitus pihta hakata. Rahva kaasamine on mul veres ja siinkohal on see eriti oluline," ütles Jalmar.

Toetajaid otsib muusik Hooandjas. "Mina olen Jalmar ja 8 aastat tagasi ostsin ma endale talu. Talumeest minust aga ei saanud, veel, aga see-eest sai minu talust kontsertpaik – Treski Küün! Olen aus, eks selle talu ju selle küüni pärast ostsingi. Mõtlesin kohe, et see on ideaalne kontsertpaik. Mõeldud-tehtud! Et Küün saaks ikka korralik, tegime kõvasti talguid, mul käis abis rohkem kui sada sõpra! Tänaseks on Treski Küünis toimunud 44 kontserti ning 23 teatrietendust. Siin sündivat suvist ja kultuuririkast meeleolu on saanud nautida tuhanded inimesed," kirjutab Jalmar Hooandjas.