Anita tõi suhte lagunemise põhjuseks, et tundis end selles nagu ema ega ei tahtnud oma "pojaga" magada.

"Üks silmiavamavaid kogemusi tõelise naiselikkuse mõistmiseks oli mu jaoks suhe, kus mina olin see, kes maksis mehe eest üüri, ostis toidu ja hoolitses meelelahutuse eest. Lisaks olin ma esimest korda iseseisvalt elama kolinud, seega kõik kohustused ei olnud mitte ainult minu õlul, vaid ka minu jaoks uued. Ja teate, mis juhtus - ma tundsin end kui ema. [...] Ma ei tundnud end naiselikuna, ei saanud end tunda õrnana, sest "kasvatasin" ise endast õrnemat. Kõige selle ebakaalu tagajärjel tekkisid tülid ja kadus seksuaalne atraktiivsus (pole ju normaalne oma pojaga magada!)... Ja suhe oligi läbi!"

Nüüd on olukord Anita Sibula elus muutunud. Noor neiu leiab, et kui mees on naise välja kutsunud, lasub tal ka kohustus õhtusöögi või meelelahutuse eest tasuda.

“Ma olen deitinud väga erinevate inimestega, kes on rohkem, kes vähem tuntud, aga on oma elus ikka väga, väga palju saavutanud, ja mitte kordagi ei ole olnud kunagi küsimustki, kes õhtusöögi eest maksab. See on nii elementaarne,” arvab ta. “Vahepeal paneb see mind ennastki imestama, et halloo, naised, see on elementaarne, me ei peaks siin vaidlemagi!”