Tanel Padar ärgitas inimesi Instagramis eriolukorra reeglitest kinni pidama, kuna jätkuvalt peetakse illegaalseid pidusid, mis toovad kaasa nakatumisi – sel põhjusel aga peavad pärispeod ja kontserdid veel ootama. Ühtlasi nentis laulja, et käimas on tema elu pikim, postitamise päevaks juba 111päevaseks veninud kontsertpaus. "Seni on see olnud maksimaalselt kolm nädalat. Tahan väga lavale ja teile esinema," kirjutas Tanel.

Kersti Tootsist sai maakler

Kersti Toots

Varem pesuäris tegutsenud Kersti Toots on märtsist kinnisvaramaakler, tööl büroos Nordic Estates. Kersti ütleb, et tegeleb tehingutega üle Eesti: "Olen avatud kõigele: ost-müük-vahetus-üür-maa-mets."

Jaagup Kreem Egiptuses

Annabel ja Jaagup Hurghadas sukeldumas.

Terminaatori solist Jaagup Kreem laeb patareisid Egiptuses, kus tähistas ka tütar Annabeli 21. sünnipäeva elamuste jahtimisega – nad snorgeldasid koos delfiiniperekonna ja hiidkilpkonnadega. "Oled igavesti minu elu armastus ja issi väike printsess... Iga päev näen Sinus uusi värve ja olen uhke, et oled mu tütar," kirjutas Jaagup tütre sünnipäeva puhul oma Instagrami kontol.

Jaagup ja Annabel Hurghadas.
Jaga
Kommentaarid