"Heart of Invictus" kajastab spordivõistlustel osalevaid sportlaseid ja seda, kuidas nad Haagis 2020. aasta võistlusteks valmistuvad, kuid mis koroonaepideemia tõttu aasta edasi lükati, vahendab DailyMail.

Harryle ja Meghanile kuuluv Archwell Productions teeb tihedat koostööd režissööri Orlando von Einsiedeli ja produtsent Joanna Natasegara, mis jälgib nii sportlaste kui korraldajate tööd ürituseks ettevalmistumisel.

36-aastane Sussexi hertsog, kes on sarja tegevprodutsent, astub ka ise kaamera ette. Ta on viimane poolaasta elanud koos oma abikaasa, 39-aastase Meghaniga Montecitos asuvas ja 14 miljonit dollarit maksnud häärberis.

Netflix on varasemalt öelnud, et Harry ja Meghaniga on sõlmitud tehing, mille alusel nad loovad sisu, mis informeerivad ja annavad ka lootust. Seda nii dokumentaalsarjades kui lavastatud sisu kohta, nii filmides kui lastele suunatud saadetes.

Rääkides täna uuest saatest, ütles Harry: "Alates kõige esimestest Invictus mängudest 2014. aastal, teadsime me, et iga osaleja panustab endale omasel viisil vastupidavuse, sihikindluse ja otsusekindluse mosaiiki."

"See sari avab rõõmsameelsete ja posiitiivsete lugudega akna üle maailma erinevatele kogukondadele, nähes sportlaseid järgmisel aastal toimuvateks võistluseks valmistumas."

Harry lisas, et on Archwell Productionsi ja Netflixi vahelise diili esimese sarja osas põnevil. Tehingud nii Netflixi kui Spotifyga on Harry jaoks olulised, sest, nagu ta Oprah'le antud intervjuus ütles, lõikas perekond ta rahaliselt ära.