"Hakkasin Urmas Eero ettepaneku peale õhku ahmima, sest sellist ettepanekut ei osanud uneski aimata," räägib Marju. "Läbi elu on artistid esinenud televisioonisaadetes, ent programmi kujundajatega harva kokku puutunud. Olin Urmas Eero vaimustusest minust siiralt üllatunud."

Urmas Eero Liiv

Urmas Eero Liiv tunnistab, et Marju on artistina talle alati tohutult meeldinud, ent seniajani pole tal olnud selgust, millise vormilise lahenduse peaks saama portreefilm Marjust: "On ju selge, et tavapärast dokumentalismi nii värvika karakteriga kasutada ei saa." Urmas Eero ütleb, et tal on Marju laulud peas. "Ta on meie popmuusika üks suurtest kividest, kes moodustab vundamendi, kes toimetab ja kes meid püsti hoiab. Olen ise ettevaatlik, kartes, kas mu dokumentalistivõimed mitte liig roostes ei ole, et teha temast film, kus on ta karakter, sära ja salapära."

Ühe võttena taaslavastatakse Marju elu tipphetked lauljale sarnase dublandiga. "Praegune aeg ei soosi kohtumisi ega filmimist, ent selge on, et üksnes retrokaadritele me portreed ei ehita, sest oleme mõlemad liiga keevalised, et teha igavat filmi," ütleb Urmas Eero.

Jaga
Kommentaarid