Kõik sai alguse Tartus asuva Sõbra tänava kaupluse parklast, kus Aunaste oma Subaruga riivas kergelt seal parkinud Nissanit. Avarii tulemused olid vaevumärgatavad, küll aga märkasid kaaskodanikud Subaru juhi kummalist käitumist.

Nissani juht Marianna rääkis, et kui ta parasjagu oma last autosse pani, märkas ta autot enda poole tulemas, kuni käis klõps. "Läksin auto juurde ja nägin, et roolis on naine. Naine polnud üldse adekvaatne. Sain aru, et ta on purjus. Ta ei tahtnud midagi teha ja sõitis minema. Me kutsusime siis politsei," rääkis Marianna.

Maire Aunaste auto pärast kokkupõrget. Foto: Kanal 2

Marianna sõitis Aunastel seni taga, kuni tuli politsei. Pärast politsei saabumist püüdis Aunaste kinni kohal olnud reporter, kes küsis teleajakirjanikult kommentaari. "Tõesti, mul pole mitte midagi öelda," ütles Aunaste, ja ronis vaevaliselt politseiautost välja.

Sündmuskohalt viidi Aunaste edasi ekspertiisi, kus talle tehti vereproov joobeastme väljaselgitamiseks. See toimus Tartu vanglas, kus edasised asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses, ka see, miks ta sellises konditsioonis rooli istus.

Maire Aunaste politsei autos teel Tartu vanglasse. Foto: Kanal 2