Politsei on saabunud sündmuskohale majast tulnud kõne peale, turvaalarmi käivitumise ning varavastaste kuritegude tõttu ja seda alates eelmise aasta juulist, kui Harry, Meghan ja nende aastane poeg sinna kolisid, vahendas The Sun.

Andmed, mis saadi vastavalt infovabaduse seadusele, avaldati pärast seda, kui Harry ja Meghan kurtsid Oprah'le antud intervjuus ebaturvalisuse üle.

Santa Barbara maakonna politsei kutsuti juulis sündmuskohale neljal korral. Nad elasid ajutiselt Los Angeleses, kuhu olid Kanadast kolinud. Augustis ja novembris oli veel kaks väljakutset.

Üks väljakutse oli kõne majast, kaheksa aga turvaalarmi käivitumised. Kõik väljakutsed toimusid varajastel hommikutundidel.

Jõululaupäeval kutsuti taas politsei välja, kui võõras mees oli kinnistule tunginud. Samamoodi läks ka 26. detsembril, mille tulemusel esitati süüdistus sissetungis 37-aastasele Nickolas Brooksile, kes hiljem vabastati.

The Sun otsis mehe üles ja ta tunnistas, et võis sissetungimise hetkel olla pilves.

Kõige hilisem väljakutse toimus 16. veebruaril kell 2:21 ning ka siis käivitus turvaalarm. Seega üheksa väljakutset üheksa kuu jooksul.

Harry ja Meghani esindajad on kõiki neid intsidente keeldunud kommenteerimast.

Harry ja Meghani 14,6 miljonit dollarit väärt häärber on tõeline luksuselamu. 1734 ruutmeetril asuvas kodus on 16 magamistuba, üheksa vannituba, lisaks ka teemaja, kahe magamistoaga külalistemaja, bassein, tenniseväljak ning ka Oprah' intervjuus näidatud kanala. Selles 2003. aastal ehitatud Vahemere stiilis majas on veel ka kodukino, lift, mänguruum, märg ja kuiv saun, jõusaal, raamatukogu ja teised lisad.

Kuigi Harryl ja Meghanil on oma kõrge staatuse tõttu keskmisest parem turvasüsteem, ei ole nad pääsenud sissetungijatest. TMZ kirjutas, et 2020. aasta detsembris salvestasid kaamerad kahel korral kellegi nende valdustes kõndimas.