30-tunnine otseülekanne Vöbin saab alguse 9. aprillil kell 18 ja lõppeb 11. aprilli keskööl. Üles astuvad Päevakas & Kohver, Planeet, pidudesarja GRIND alustala MHKL, nix & jonny, Raigo Smith, Piidivabriku üks loojatest Paap, J0J0, Bianca residentdiskorid QRX, L2TI, Saulus & Vares, whogaux, Siimi, notitz, Yohan, Tallinna Tehnikaülikooli maskott Juulius Tipikas ning Kultuuriklubi diskorid: Birddy, 71, Kendik ja Löukii.

Vöbina eesmärk on koguda annetusi Tallinna Lastehaigla Toetusfondile. TTÜ Kultuuriklubi soovib sellega kaasa aidata Eesti laste ravi edendamisele ning loodab algatusega koguda raha raviks vajalike kallite ravimite ja aparatuuri muretsemiseks, haigla remondiks ning personali täiendõppeks.

TTÜ Kultuuriklubi on tudengiorganisatsioon, kes tegeleb tudengivaimu ülalhoidmise ja arendamisega, pakkudes neile meelelahutuslikke üritusi.

Tallinna Lastehaigla Toetusfond on loodud 1993. aastal aitamaks kaasa haigla lapsesõbralikkuse parandamisele ning pakkumaks parimaid võimalusi meditsiinilise abi tagamiseks. Iga aasta ravitakse Lastehaiglas ligikaudu 12000 last.

Rohkem infot vaata ürituse Facebooki lehelt.