Politsei arreteeris kurjategija neljapäeval eelmisel kuul toimunud sissemurdmise eest, samal ajal, kui paar oli kodus. Siis võttis mees Mendesi auto võtme ja sõitis sellega minema, kirjutas TMZ.

Huvitaval kombel sai politsei sellele kurjategijale jälile, kui nad reageerisid möödunud nädalal ühele teisele sissetungimise väljakutsele. Politsei avastas, et selle kuritöö kahtlusalusel on võti, mis klappis Mendesi G-Wagoniga.

Kurjategijale esitati kaks süüdistust - sissemurdmine ja autorööv. Mendes sai auto tagasi umbes nädal pärast varastamist, kui politsei leidis selle pargituna ühte elurajooni.

Kuigi rikastel on raha, et oma kodu turvaliseks muuta, siis on juba tavapäraseks saanud, et erinevat kurjategijad nende kodudesse sisse murravad. Modelli Kendall Jenneriga juhtus see nii palju, et ta otsustas ära kolida.

Jenner jättis teadmata ajaks hüvasti oma Beverly Hillsi koduga, seda vaatamata sellele, et tema turvameeskonda suurendati.

Kendall võttis otsuse vastu pärast järjekordset hirmutavat intsidenti, kui mees tungis öösel tema maa-alale ning tahtis alasti basseini ujuma minna. Modell tundis, et tema kodu pole enam turvaline. Ta kolis koos turvameestega turvamajja, praegu pole teada, kas ta kavatseb maja ka maha müüa.

Hiljuti kehtestati lähenemiskeeld Kendalli suhtes ühele mehele, kes kohaliku politsei sõnul oli Los Angelesse reisinud eesmärgiga osta illegaalne relv ning sellega Kendall maha lasta.

See mees on praegu psühhiaatriakliinikus testimisel, kuid võib peagi vabaks saada. Kuigi politsei arreteeris basseinis ujuja, siis sai ta peagi vabadusse.