Karin on viimased viis aastat tegutsenud ettevõtjana talle kuuluvas värbamisfirmas ja tema abikaasa Hanno Jarvet on strateegiaekspert.

Miss Eesti 1998 Karin Laasmäe.

"Oleme rõõmsad, õnnelikud ja tänulikud, et meid veel ühe armsa pojaga õnnistati," sõnab Karin. Seekordne rasedus oli talle lihtsam kui eelmine – kümme aastat tagasi sündis Karl kaks kuud eeldatavast sünniajast varem. Karinil avastati toona liiga hilja preeklampsia (mitmeid elundsüsteeme haarav raske ja salakaval haigus, mis ohustab nii last kui ka ema). "Oli suur võimalus, et see juhtub ka teise raseduse ajal. Tuntud ultraheliarst ütles mulle: "Karin, kui 32 nädalat on eesmärk, siis 34 nädalat on väga hea ja 36. nädalal joome šampust." Õnneks pidasin vastu 38. rasedusnädalani ja preeklampsiat ei tekkinudki," rõõmustab pisipoja ema.

Karini sõnul on Martin rahulik beebi ja laseb kõigil mõõdukalt ka magada. Vanem vend Karl aga lausa jumaldab väikevenda, on emale tubli abiline ja tahab olla kõiges kaasatud. Koroonaaeg lisas lapseootusse oma­jagu ärevust, ent Karin oli kogu rasedusaja aktiivne ja positiivne. "Jalutasin iga päev kaheksa kilomeetrit. Vorm oli igati hea," nendib ta.

23 AASTAT TAGASI Karin võitis Eesti Missi tiitli.
Karin ja Hanno Jarvet