Möödunud nädalal rääkis Ada oma Youtube´i kanalil laetud videos suunamudimise telgitagustest.

"Mulle tõesti meeldib, mida ma teen, aga see on vaimselt tõesti väga kurnav. Ja see ongi kurb, et inimesed ei saa aru ja ütlevad, et otsi endale päris töö. Kui palju energiat, tunde ja raha ma panen selle alla, et sisu toota. Kui ei ole vastukaja selline, nagu tahaks, siis tekibki tunne, et miks ma seda üldse teen," rääkis Ada.

"Rannamaja" staari jaoks pole ka tabu rääkida rahast. Kuigi reklaampostituste hind varieerub sellest, kui suure summa eest ta võib tooteid endale tellida või kui suur on toote väärtus, siis mingi hinnavahemik on tal ikkagi välja kujunenud. Näiteks paljastas ta, et postitust saab temalt osta 280 euro eest ning story hinnaks on 120 eurot. Nendest kombineeritud pakett maksab 350 eurot. Kuid hinnad tõusevad pidevalt, sest ka Ada jälgijate arv suureneb.

Mõned tunnid tagasi avalikustas Ada, et tal on suur soov tööturule naasta. "Tahan teenindajatööd jälle teha kuskil funky seltskonnaga baaris/pubis. Kui keegi teab kedagi, kellel oleks pakkuda kui asjad laabuma hakkavad, siis holler at me," kirjutas Ada Twitteris.

Kui kellelgi on pakkuda midagi, siis kirjutage mulle palun!!! Mul on palju kogemust ja suur tahe, kirjutas Ada oma Instagrami storys.