Neiu sõnul ei märganud ta pärast kuulsaks saamist oma suunas ühtegi negatiivset kommentaari. "Ma pöörasin oma tähelepanu ainult positiivsetele kommentaaridele. Mind inspireerisid uued inimesed, kes mulle komplimente tegid," ütles Alisa ja lisas, et kaitseinglid kaitsesid teda negatiivsete kommentaaride eest.

Alisa rääkis ka sellest, kuidas ta "Poissmees" saatesse pääses. "Kõik algas videoesitlusest ja siis oli Skype'is kõne, kus me vestlesime castingu direktoriga. Kõik oli väga lihtne ja sõbralik," rääkis neiu.

"Tüdrukud olid väga positiivsed," ütles Alisa teiste osalejate kohta ja lisas, et ta ei olnud seal üksinda.

Alisa tunnistas, et ta rohkem ei soovi enam üheski projektis osaleda. Kas see tähendab, et maailmakuulus räppar Timati murdis Alisa südame? Seda saab teada saate järgmistest osadest.

21-aastane neiu Alisa on viimasel ajal elanud Londonis. Modellimõõtu Alisa on töötanud maailmakuulsate moebrändide, nagu Louis Vuitton, Chanel ja Dior heaks. Samuti on tema Instagrami leheküljelt, millel on pea 60 000 jälgijat, näha, et ta on teinud modellitööd ka Eesti brändidele.

Viimasel ajal teenib ta raha hoopis pulmakorraldajana, sest õppis välismaal just ürituste korraldamist.

Selleks, et saatesse pääseda, tuli Alisal läbida raske kadalipp - saatesse saada ja Timati südame nimel võistelda soovis üle 40 000 naise.