"Keskmine vastuvõtu vanus on 28 aastat, mina olen alles 20aastane. Seega on väga suur asi, et sinna sisse pääsesin," sõnab Victoria, kes asub õppima montaaži.

Õpingud kestavad kaks aastat ja maksavad 129 000 dollarit. Victoria ütleb, et on enda unistuse teostamiseks kogunud raha oma esimesest palgapäevast alates. Puudujääva osa on lubanud katta ta pere. "Lisaks hakkan saama stipendiumi," ütleb Victoria, kelle isa on Bolti asutaja Martin Villig.

Kui koroonaolukord lubab Victoria kohapeale kontaktõppele, satub ta otse Hollywoodi filmiglamuuri keskele: "Kool asub Los Angeleses West Hollywoodis ja praktiliselt selle kõrval on Paramount ja Netflix. Mäe taga asuvad aga Universal, Disney ja Warner Bros oma stuudiotega."

Victoria jaoks pole see esimene kord Ameerikas õppida. 2019. aastal käis ta Michigan State University's suveülikoolis, kus läbis kolmenädalase filmikursuse, mille korraldas Emmy auhinna võitnud teleajakirjanik Troy Hale. Sealt sai Victoria endale kinnitust, et soovib USAs pikemalt õppida.