Kristel Kruustükk jagas Instagramis, et ükskõik, mida ja kui palju ta ka professionaalses elus ei saavutaks, ta ei tunne, et oleks piisav ja ei ole sugugi enda saavutusega rahul.

"Olen viimasel ajal pidanud tegelema rohkema stressi ja ärevusega ning see häirib mind. Ma tean, et olen kõvasti töötanud selle nimel, et olla seal, kus olen, aga ma ikka tunnen, et see pole piisav. Et ma pole piisav. Peaksin praeguseks juba rohkem olema," avaldas Eesti noorim naismiljonär.

"Iga kord, kui ma analüüsin enda reaktsiooni teatud situatsioonidele, siis ma tean, et on minu asi näha igas olukorras midagi positiivset. Enda süüdistamise asemel peaksin ma fokuseerima oma energia probleemi lahendamisele, mitte mööda enese süüdistamise spiraali allapoole."

"Kui olukorral pole lahendust, siis ma peaksin sellega leppima, ja mõtlema kõikidele "agadele". Ma tean seda kõike, aga miks on vahest seda kõike nii raske praktiseerida."

"Minnes õhtul poistega jalutama, mõtlesin ma, et olla tugevam, vastupidavam, õnnelikum ja rahulolev, peaksin ma harjutama rohkem ärksust ja kaastunnet. Äkki selles on võti?"