"See kaugtöö võlu ja valu. Ma pean riigikogu väga oluliseks. Minu puhul juhtus nii, sh*t happens," ütles riigikogulane Tarmo Kruusimäe Kroonikale ja lisas, et kui inimene on ootejärjekorras, siis ta võib seda muidugi teha.

Kruusimäe tõdes, et ta ei ole kordagi kõnepuldis e-suitsu teinud ega ka küsimusi küsides pahvinud e-sigaretti. "Ma olin ootejärjekorras," ütles Kruusimäe ja lisas, et kui ta oleks teadnud, et tema kord on küsimusi küsida, siis tal oleks triiksärk seljas ja taust teistsugune.

Täna toimub riigikogus keskkonnakomisjoni algatatud olulise tähtsusega riikliku küsimuse "Kliimaneutraalne Eesti aastaks 2035?" arutelu. Ettekandjate seas oli rida eksperte, kes tulid probleemist kõnelema. Riigikogu liikmed saavad säärastel aruteludel küsimusi küsida ja huvi näitas üles ka Kruusimäe.

Kui aga saabus tema kord küsida, lebas kuus 4400 eurot teeniv rahvasaadik hoopis voodis ja suitsetas nähtavasti e-sigaretti. Lisaks mängis taustal muusika. Kruusimäe ei esitanud küsimust, vaikis, ning puhus suust suitsu.

Kruusimäe on varem võidelnud e-sigareti vedelike aktsiisi langetamise eest.