31-aastane Mikael Gabriel rääkis taskuhäälingus "Kolme käännekohtaa" sündmustest, mis muutsid ta elu. Üks pöördepunkt oli räppari sõnul norralanna. 39-aastase Triana Iglesiase kohtamine.

Paar on koos olnud kuus aastat ning neil sündis detsembris 2020 ka esimene laps. Nad kohtusid mais 2015 Gumball 3000 rallil, kus nad mõlemad osalesid. Neil tekkis teineteise vastu kohene huvi ja nad väljendasid seda üksteisega õrnalt flirtides. Aga tunded läksid plahvatuslikult põlema nädal hiljem, kui Triana saatis Mikaelile sõnumi.

Räppar sõnas, et ei suudaks ilma oma kihlatuta elada, kuid tunnistas, et natuke enne Trianaga kohtumist oli ta sarnases suhtes. "See oli halb situatsioon. Mõned kuud enne Gumballi rallit olin ma Miamis ning kohtasin seal ühte naist, kellega ma pikalt suhtlesin," sõnas ta.

Gabriel viibis Miamis, et filmida muusikavideo oma laulule "Mimmit fiilaa". Naine töötas ajakirjanikuna ja soovis räppariga ajakirja intervjuu teha. Paar jäi omavahel suhtlema ning naine võttis isegi reisi Soome ette.

"Ta tuli Miamist Soome natuke pärast seda. Siis aga toimus Gumball ja ma kohtasin Trianat, kes oli samuti Soome tulnud. Ja nüüd olen ma temaga kõik see aega koos olnud," meenutas Gabriel.

Räppar avaldas ka, et kui ameeriklanna Soomes oli, siis kinnitati tabalukk rongisillale, mis tähistab armastuse igavest tugevust. Gabrieli sõnul peaks lukk siiamaani seal olema.

Sama tegi räppar ka Trianaga ning nende lukk on lukustatud kõrvaoleva silla külge. "Ja võti on vette visatud," naeris Gabriel.

Saatejuht Roope Salminen toob aga välja, et ehk oli ameeriklanna see, kes suhtega liialt kiirustas. Nad ju kohtusid muusikavideo filmimise ajal häärberis, mis oli täis noori naisi, oli valmis jätma elu Miamis ja reisis Soome ning vaid üheksa päeva pärast suhte algust pandi lukk silla külge.

Kuigi räppar näeb naisest aeg-ajalt pilte, siis rohkem nad suhelnud pole. Ta tunnistas, et tal oli piinlik lühiajaliselt olla suhtes kahe naisega, kes Soome reisisid.

"See oli imelik situatsioon. Mul olid kahed tutvused, kes olid tulnud teisest riigist. Oli imelik aeg. Ma kohe kindlasti ei otsinud endale välismaalt kaaslast, aga nii lihtsalt juhtus. Varasemalt olen alati olnud soomlannadega suhtes," avaldas räppar.

Triana Iglesias ning Mikael Gabriel astusid suhtesse 2015. aastal ning kihlusid aasta hiljem. Triana on kodumaal Norras tuntud modell ja saatejuht, ning on poseerinud ka Playboyle. Eelmise aasta lõpus sündinud tütre nimi on Uma Aliénor.