Prints Harry taasühinemine perekonnaga leidis aset pärast enam kui aasta kestnud pingeid, mille alguseks oli väidetavalt Sussexite lahkumine kuninglikust perekonnast. Pärast Oprah'le antud intervjuud muutusid nende suhted veelgi tulisemaks, mis tõi kaasa veelgi suuremat pere lõhenemist.

Metro vahendab, et "kadunud poja" naasmist on osad kuningakoja liikmed võtnud negatiivsete emotsioonidega. Harrysse suhtutakse nüüd pigem põlglikult.

Tema isa Charles aga loodab pojaga võtta ette pikema jalutuskäigu Windsori territooriumil. "Ta tahab vaadata Philipile toodud mälestusesemeid ja veeta aega oma pojaga," lausus allikas.

Lähipäevil plaanib Harry lennata tagasi Los Angelesse, et olla koos oma naise Meghani ja poja Archie'ga.

Parajaks tüliõunaks kuningakoja jaoks on Harry ja Meghani hiljutine skandaalne intervjuu Oprah'le. Seal rääkis Meghan, kuidas näiteks Williami naine Kate olevat ta nutma ajanud. Lisaks väitis ta, et kuningakojas tekitas küsimusi see, mis nahavärv saab tema pojal olema.

Intervjuust selgus, et prints Charles pole juba aasta aega prints Harry kõnedele vastanud.

Prints Harry ütles Oprah'le, et ta ei mõista oma isa käitumist, sest ka Charles on pidanud armastuse pärast oma perekonnaga palju võitlema. "Tunnen, et ta on mind alt vedanud," sõnas Harry kurvalt ja pani oma isale südamele, et praeguses olukorras jääb ta ilma oma pojapoja Archie ja veel sündimata beebi kasvamisest.