Politsei allikad ütlesid TMZ-le, et Tomi ja Meaghanile saadeti Los Angelese koju sätendust pakk, mis oli paari jaoks piisavalt õõvastav, et politsei kutsuda ning andsid vastava avalduse sisse.

Paki sees oligi vaid dekoreerimiseks kasutatavad sädelused. Kõige veidram on selle juures asjaolu, et pakk oli adresseeritud Meaghanile ja mitte tema kuulsale abikaasale.

LAPD ohujuhtimise üksus asus asja uurima ning neil on olemas ka juba esimene kahtlusalune.

Staaride kodud Los Angeleses ei tundu sugugi turvalised olevat. Modell ja Kardashianite klanni liige Kendall Jenner pidi kuu alguses elukohta vahetama, kuna teda sageli tülitasid jälitajad, kes tema koju tungisid. Selle ohvriks on langenud ka tema noorem õde Kylie Jenner.

Olles ühel õhtul Kendall Jenneri koju tunginud ja alasti tema basseinis ujunud, lootis Shaquan King pärast vanglast vabanemist teise vägitüki korda saata. Mõned päevad pärast vabanemist tungis ta Kylie Jenneri koju, kus ta aga kiiresti vahistati, vahendas TMZ.

Sama nädala neljapäeval kehtestati sissetungijale Kendalli suhtes ajutine lähenemiskeeld. Kohtudokumentides väidab Kendall, et King tungis tema koju pühapäeva hommikul, võttis riided seljast ja läks alasti ujuma. Modelli turvamehed pidasid mehe kinni, kutsusid politsei ja King arreteeriti.

King viibis vangistuses vaid kuus tundi ning juba poolteist päeva pärast vabastamist leidis ta tee Kylie Jenneri väravaga piiratud majani. Kaua ta seal ei tilbendanud, vaid arreteeriti taaskord, seekord kuritegeliku jälitamise eest.