"Noviits" ("Novitiate", 2017)

Draama. Aastal 1954 tutvub seitsmeaastane Cathleen katoliiklusega ja kümme aastat hiljem otsustab tüdruk nunnaks hakata, sest ta tajub Jumala kutset. Kloostris elades tutvub ta lähemalt teiste noorte naistega, kes koos temaga nunnaeluks valmistuvad ja hakkab tundma tugevat seksuaalset tõmmet ühe kaasõpilase poole. Noor naine seisab peagi silmitsi usukriisi, kirikus toimuvate muutuste ja omaenese keeruka seksuaalsusega.

"Pane vanaema külmikusse" ("Put Grandma in the Freezer", 2018)

Must komöödia. Kaunis itaallanna Claudia elatub ja peab ka oma väikest kunsti restaureerimisega tegelevat ettevõtet üleval vanaema pensionist. Kui vanaema sureb, nuputab Claudia koos oma sõpradega välja petuskeemi. Ta peidab laiba sügavkülma, et mitte oma sissetulekut kaotada ja pankrotti minna. Asja saadetakse uurima kohmakavõitu finantsinspektor Simone, kes Claudiasse armub.

"Emoji film" ("The Emoji Movie", 2017)
Animaseiklus. Film räägib salajasest elust, mis on peidus meie nutitelefonide sees. Seal elavad Textopolise linnas emojid, mida me oma telefonides igapäevaselt kasutame. Kõikidel emojidel on Textopolises vaid üks näoilme, välja arvatud Gene'il, kelle nägu pidevalt muutub. Ta tahab olla tavaline nagu teised linna elanikud. Kuna Gene'i maailma ootab ees kustutamine, peab ta asuma seikluslikule teekonnale läbi telefoni äppide, et tulevikku muuta ja oma maailm päästa! Filmi tegelased räägivad eesti keeles, neile andsid oma hääle Rasmus Kaljujärv, Indrek Ojari, Mirtel Pohla, Evelin Võigemast, Lauri Saatpalu jt.

"Kood 211: pangarööv" ("211", 2018)

Patrullpolitseiniku Mike Chandleri (Nicolas Cage), tema paarimehe ja nende töövarju rutiinne tööpäev võtab ootamatu pöörde, kui nad juhtuvad peale pangaröövile ja satuvad tulevahetusse endiste palgasõduritega. Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.


"Hävitage kõik metslased" ("Exterminate All the Brutes", 2021)

HBO neljaosaline dokumentaalsari, mis pakub visuaalselt rabavat ajarännakut inimkonna kõige süngematesse aegadesse. Sari näitab, kuidas ajalugu tehakse ja varjatakse, ning uurib, kuidas kolonialism toob kaasa ekspluateerimise ja genotsiidi.Vaata seriaali HBO keskkonnas.