"Brigitte, sina naisena, millist meest sa ise tahaksid oma kõrval näha? Kas maskuliinsemat või pehmemat?" uurib Eeva Esse Brigittelt.

"Minu arust maskuliinsus ja pehmondus on sõnad, millele iga inimene on ise sisu ja väärtuse andnud. Millist naist, meest või üldsegi inimesi ma enda ümber soovin näha, on need, kellega mul on ühised väärtused. Asi, mida ma enda ümber olevate inimeste puhul hindan, on see, kui nad on vaimselt terved või tegelevad oma vaimse tervisega. Nad on heatahtlikud," lausub Hunt, mispeale suundub ta selle juurde, millised mehed talle meeldivad.

"Mulle meeldivad mehed, kes on ilusad, õnnelikud. ongi oma sellise sisemise minaga kontaktis. Nad ei karda olla mina ise. Kui rääkida välimusest, siis jah, mulle meeldivad ka mehed, kes teevad näiteks trenni, kes on ilusad ja kes on üldse toredad. Ma tahan ümbritseda ennast toredate inimestega," lausub Brigitte avameelselt.

"Ma olen näinud, et mehed minu kõrval ei ole kõige rohkem initsiatiivi haaranud. Kas asi on neis või minus? Ma ei tea. Võib-olla siis ongi tänapäeva mehed sellised, kes ei haaragi härjal sarvist," lisab ta lõpetuseks.