Töö asjus Atlantas viibinud Eric Andre oli ainuke mustanahaline, kes järjekorras seisis, et lennuki peale minna. Siis aga tulid kaks tavariietes politsenikku tema juurde, palusid tal järjekorrast välja astuda ning kontrollisid, kas tal on narkootikumid kaasas, kirjutas TMZ.

Andre ei nõustunud vabatahtliku läbiotsimisega ja nimetas korravalvurite tegevust rassiliseks profileerimiseks. Pärast intsidenti võttis koomik ühendust Atlanta linnapea Keisha Lance Bottomsiga ja palus olukorras tema abi.

"Ma tean, et see ei ole politsei, keda sa tahad oma lennujaama esindama," säutsus Eric Andre linnapeale.

Andre palub sotsiaalmeedias olla teistel inimestel ettevaatlik ning soovib lennujaama abil välja selgitada, kes need kaks politsenikku olid. Koomik lisas, et ta on intsidendist ka juba ma advokaatidega rääkinud.

Mõni aeg hiljem teatas Atlanta politsei, et need ei olnud nende töötajad, kes Eric Andre läbiotsisid. Atlanta lennujaamas tegutsevad mitmed õiguskaitseorganid ja tegu oli ühe teise agentuuriga.

Lisaks on teada, et Atlanta narkokuritegude tõkestamise üksus ei astu lennujaamas suvaliselt inimestele juurde ning hakkab neid läbi otsima.