villemdrillemil oli plaan EP teha juba päris ammu, kuna olemasolevatele hittidele tundus see loogilise jätkuna: „Hakkasime konkreetsemalt seda albumi asja boipepperoniga tegema 2020.aasta sügisel, sujuvalt tuli appi ka Karl Killing. Minu jaoks oli see protsess väga silmiavardav ning andis kindlasti tuleviku mõttes palju juurde!“

Albumilt leiab mitmeid külalisartiste nagu Heleza, Kaw, Margiiela -sellegipoolest tekkisid kõik lood orgaaniliselt ja Villemi enda sõnutsi pigem realiseerusid mitmed soovid ja plaanid osade artistidega koostööd teha.

Albumi juhatab sisse singel „drill(em)“, mis ilmus mõned nädalad tagasi koos vinge videoga. Sellest loost sai ka alguse kogu albumiprojekt.

vd“ fookuslugu on duett koos hetke värskeima kohaliku muusikaturu naisartisti Helezega - „tundnud nii“. Sellele loole ilmus täna ka sensuaalne video EskoBrosidelt.

Albumi eelviimase loona leiab kuulaja põneva töötluse Eesti Laulul laineid löönud Jüri Poostmanni loost ”Magus melanhoolia“. Esialgselt pidi remix ilmuma enne Eesti Laulu poolfinaale, kuid sobis ideaalselt kokku villemdrillemi debüütalbumi kontseptsiooniga ning lisatigi sellise põneva üllatusena võrdselt teiste lugude kõrvale.

villemdrillem ”vd” radadejada:

drille(em)
võluväel ft kaw
tundnud nii ft. Heleza
sinuta ft boipepperoni
parajumper
spikker ft Margiiela
magus melanhoolia remix ft Jüri Pootsmann
miski pole igavene freestyle

villemdrillemi debüütalbum ilmub mai keskel ka limiteeritud vinüülformaadina, mille teeb eriliseks pimedas helendav plaadiümbris!