Tuleb välja, et Jenneri kuulsad tütred Kylie ja Kendall, kasulapsed Kim, Khloe ja Kourtney ning eksabikaasa Kris ei kavatse tema poolt hääletada kahe põhjuse tõttu.

On teada, et Caitlyni suhted Kardashiani perekonnaga pole pärast lahutust Krisist stabiilsed. Nimelt otsustas endine kergejõustiklane lahkumineku järel kirjutada raamatu, kus ta paljastas Krisi ja nende abielu kohta nii mõndagi, mida mänedžerina töötav naine oleks tahtnud saladuseks jätta.

Kim, Khloe ja Kourtney võtsid pärast kirjatüki avaldamist oma ema poole ning Caitlyn heideti sisuliselt perekonnast välja.

Viimastel aastatel on peresisesed suhted siiski paranema hakanud, kuid ikkagi ei tasu loota, et kuulsad õekesed Caitlyni valimiskampaaniale reklaami hakkaks tegema. Nimelt on Kardashianid avalikult rääkinud sellest, et nemad on Demokraatliku Partei valijad, kuid Caitlyn on konservatiivsemate väljavaadetega ning kandideerib vabariiklaste ridades.

Tegemist pole sugugi esimese korraga, kui Kardashian-Jennerid pole reklaaminud pereliikme poliitilist kampaaniat, sest nende vaated ei ühildu. Näiteks eelmisel aastal üritas Kanye West pürgida USA presidendiks, kuid isegi tema toonane abikaasa Kim Kardashian ei avaldanud kordagi talle avalikult toetust.