“Me polnud kokku loodud ja ma arvan, et me oleme paremad, kui me oleme lahus,” selgitab Merilin Sky.ee-le antud intervjuus ning kinnitab, et nad saavad endiselt hästi läbi. "Meil on ühiseid projekte tulemas ja ma ei näe põhjust, miks ei peaks suhtlema."

Muuhulgas paljastab Merilin, et pärast märtsi alguses toimunud "koroonapidu" jäi ta ilma magustast koostöölepingust. "Ega mul ei olnudki enda kaitseks midagi öelda ja kui see oli nende soov pooleli jätta, siis ma austan seda. "

Noorte suhe sai alguse 2019. aasta lõpus, kui mõlemad osapooled olid pääsenud Eesti Laul 2020 poolfinaalidesse. Andrei tegi toona podcasti, kuhu ta kutsus intervjueeritavateks oma konkurendid ning sealt tärkaski kireleek nende vahel. Toona oli Merilin nende suhte tuntum pool, kuid 2020. aasta kevadel sai Andrei tänu humoorikatele Youtube'i videotele üleöö kuulsaks.

"Hindan Merilini juures positiivsust. Ta püüab alati naeratada ja kõike rõõmsalt võtta, mis on minu jaoks väga oluline,“ imetles Andrei veel pool aastat tagasi.

Tänavu 8. aprillil teatas Merilin oma Instagrami kontol, et nende suhe on läbi saanud. "Jah, mina ja Andrei oleme lahus. I guess me mõlemad tahtsime teha oma asja, kõik on chill," selgitas ta toona.