DMX maeti eile ning Kanye West oli räppari mälestades väga aktiivne ning on seda ka edaspidi, sest tal on perele seitsmekohaline üllatus, kirjutas TMZ.

Kanye oli läbi oma firma brändi lasknud Balenciagal disainida DMXi erilahendusega särke ja muid riideid, mis läksid laupäeval müüki. Tooted olid nii edukad, et on praeguseks teeninud kokku ligi miljon dollarit.

Balenciaga on küll varem öelnud, et nad annavad kõik teenitud summa räppari perele, aga sellegi poolest on teenitud summa hämmastav. Samas, ühe särgi hind oli 200 dollarit, seega pole imestada suurt midagi. DMXile pühendatud särgid müüsid läbi 24 tunniga.

Kanye aitas perekonda veel ühel viisil. Tema ja tema Yeezy tiim disainisid lava, kus toimus DMXi ärasaatmine.

DMX suri 9. aprillil. New Yorgis asuvas haiglas surnud DMX, kodanikunimega Earl Simmons, oli vaid 50-aastane. Haiglas veedetud nädala jooksul oli perekond pidevalt tema juures, sest arstid ei andnud talle erilist elulootust.

Polnud mingi saladus, et 90ndate lõpus kuulsaks saanud DMXi vaevles aastaid tõsiste narkoprobleemide käes. Ta on mitmel korral võõrutusravil käinud, viimane kord 2019. aastal, pärast seda, kui ta veetis aasta vanglas maksudest kõrvalehiilimise eest.

Tol ajal ei olevat ta uuesti tarbima hakanud, aga läks ravile, kuna hirm taas tarbimise ees oli suur. DMX naasis lavale detsembris 2019 Las Vegases, tegi fännidega pilti ja oli väga avatud suhtleja.