Tüdrukutebänd lahkus produtsendi David Brandesi juurest, sest viimasega seoses lahvatas Saksamaal skandaal. Väideti, et Brandes ostis kokku Vanilla Ninja singleid, et tüdrukutebänd kerkiks muusikaedetabelites esiotsa.

"Mingi hetk me tundsime, et meile on liiga tehtud," rääkis Kuurmaa, öeldes, et Brandesi skandaali tõttu ei suutnud nad enam plaadifirmat usaldada.

Lenna on viimased aasta aega elanud koos perega Setumaal ning seda ta tähistas möödunud kuul.

""Täna täpselt aasta aega tagasi, kolisime perega Setomaale. Parim otsus. Muidu sai käidud aastaid edasi-tagasi, mis ei olnud ka halb variant. Aga hea on nimetada ühte kohta oma koduks... kohta kus asub sinu süda! Kui oleks minu teha, liigutaksin osa rahast, mis passib linnas, maale, erinevatele äärealadele ja oleks siin palju rohkem noori elujõulisi ja õnnelikke perekondi," kirjutas Lenna eelmisel kuul Instagramis.

Kõik ei ole alati ka idülliline olnud. Jaanuari suurte külmade ajal, kui pere tahtis ühel nädalavahetusel sauna teha, tuli välja, et saunamajja paigaldatud infrapunasoojendus nii tugeva külma jaoks mõeldud ei ole ning dušisegisti läks külmaga katki.

Hiljem sõnas ta "Ringvaatele" antud intervjuus, et pidev soojalt riietumine tüütab ära. "Eks hakkab väsitama see enda riidesse pakkimine, laste riidesse pakkimine, mingi tohutu pampude selgaajamine ja loomulikult kütmine. Ikkagi ärkame hommikul ja kohe ruttu kell kuus teeme tule alla," rääkis Kuurmaa.

"Käibki toidutegemine ja lastega koos õppimine ja mängimine – see on põhifookus," kirjeldas Kuurmaa oma tegemisi.