Jalgpalli analüüsiva saate "Match of the Day" üks saatejuhte, 57-aastane Ian Wrigth sõitis oma Triumph mootorrattaga 40 miili tunnis tsoonis 69'ga, kirjutas The Sun.

Kohtu all olles tunnistas ta end kiiruseületamises süüdi ning peab kõigele lisaks maksma ka tuhat naela trahvi.

Endine jalgpallur tunnistas end süüdi, kuna oli mitmel korral vahele jäänud. Sõber rääkis: "Ian on mitmel korral kiiruseületamisega vahele jäänud ning süüdistusi ei eitanud. Ta ei ole oma tegude üle uhke ega vaidlustanud keeldu. Ta läks kohtusse ilma juriidilise esindajata ja vastutas oma tegude eest."

"Nüüd on ta liikumisvahendina jalgratast kasutanud ning lubas olla tulevikus hoolivam. Loomulikult on see tema jaoks häbiväärne, aga ta tegi vea ja nüüd vastutab selle eest," lisas sõber.

Endine ründaja Ian Wright sai tuntuks oma seitsme aasta jooksul Londoni Arsenalis, kus mängis ajavahemikul 1991-1998. Enne seda veetis ta kuus hooaega Crystal Palace'is. Ta tegi Inglismaa eest 33 mängu ja lõi üheksa väravat.

Selle kuu alguses sai rikkumise eest karistada teleajakirjanik Maire Aunaste. Istungil otsustati kokkuleppemenetluse kasuks. Kohus otsustas karistuseks määrata kuus kuud tingimisi koos 12-kuuse katseajaga. Aunaste jäi juhiloast ilma kolmeks kuuks.

Ekspertiisis tuvastati Aunastel 2,57-promilline joove.

Väidetavalt saab endine teleajakirjanik autot juhtida veel 15 päeva ehk kuni hetkeni, millal jõustub kohtuotsus ja hakkab kehtima kolmekuune keeld. Lisaks sellele peab Aunaste tasuma riigi tuludesse menetluskuludena sundraha 438 eurot, joobe tuvastamisega seotud kulu 14 eurot ja kaitsjatasu 168 eurot.

Hiljem teatas tema tööandja Maaleht, et lõpetab Aunastega koostöölepingu.