73-aastasel kitarrilegendil Ronnie Woodil diagnoositi haruldane ja väga agressiivne kartsionoom, kirjutas The Sun.

Kõik aga läks hästi ja arstid kuulutasid ta terveks. Muusiku sõnul aitasid teda sel raskel perioodil edasi oma 43-aastasest abikaasast Sally piltide tegemine ning nelja-aastaste kaksikute toetus.

Ta usub, et üle kümne aasta kaine olemine ning usk ülemasse jõudu andsid lahingus vähi vastu samuti oma positiivse panuse.

Ronnie Wood sai šokeeriva uudise karantiinis olles ja see on nüüd teine kord, mil ta on pidanud sarnase haigusega võitlema.

"Mul oli kopsuvähk 2017. aastal ning nüüd hiljuti kartsionoomi versioon, millega ma viimase karantiini ajal võitlesin," rääkis Ronnie.

Kartsionoom tekib tavaliselt kopsudes, aga võib mõjutada ka piirkondi nagu eesnääre, pankreas, põis ja lümfisõlmed. Sellel on selline nimi, kuna vähirakud näivad mikroskoobi all eri suuruse ja kujuga.

Tavaliselt on tegu kiirelt leviva haigusega, kuid kaksikute Gracie ja Alice'i isal vedas. "Mind kuulutati terveks."

Ronnie Wood oli koos bändikaaslastega seitsmekümnendatel ja kaheksakümnendatel tõeline pidutseja, aga viimased kümme aastat on ta tänu anonüümsetele alkohoolikutele ja anonüümsetele narkomaanidele kaine püsinud. Mõlema puhul ongi keskseks kontseptsiooniks taevane jõud.