Mendesi ja Cabello Hollywood Hillsi naabrid kulutavad tuhandeid dollareid uute turvasüsteemide peale, palgatud on ka mitmed relvastatud valvurid. Seda kõik viimastel kuudel toiminud sissemurdmiste tõttu, mille ohvriks tuntud muusikud langesid, kirjutas TMZ.

Uue varustuse hulka kuuluvad liikumisanduriga turvakaamerad, mis peletavad eemale liialt lähedale jõudnud kutsumata külalised. Uuenused on maksma läinud viis kuni kümme tuhat dollarit.

Lisaks on liitutud ka programmidega, kus endised politseinikud ja korravalvurid pakuvad nüüd eraturvateenust. Teenus maksab sada dollarit kuus, mille käigus eskordivad valvurid elanikud nende kodu esiukseni, külastavad kinnisvara kui pere on puhkusel ning töötavad käsikäes LA politsei ja alarmifirmadega.

Politsei arreteeris Mendesi ja Cabello koju murdnud kurjategija kuu alguses, kahltustads teda eelmisel kuul toimunud sissemurdmis. Sissemurdija oli lausa nii julge, et tegi tembu ajal, muusikud olid kodus. Siis võttis mees Mendesi auto võtme ja sõitis sellega minema, kirjutas TMZ.

Huvitaval kombel sai politsei sellele kurjategijale jälile, kui nad reageerisid möödunud nädalal ühele teisele sissetungimise väljakutsele. Politsei avastas, et selle kuritöö kahtlusalusel on võti, mis klappis Mendesi G-Wagoniga.

Kurjategijale esitati kaks süüdistust - sissemurdmine ja autorööv. Mendes sai auto tagasi umbes nädal pärast varastamist, kui politsei leidis selle pargituna ühte elurajooni.