Caron McBride'i vastu anti välja vahistamiskäsk, kuna teda süüdistati kuritegelikus omastamises, mis 20 aasta jooksul läksid talle maksma viis töökohta. Ja seda kõike sellepärast, et ta ei tagastanud renditud videokassetti "Sabrina, teismeline nõid", kirjutas BBC.

Ta sai süüdistustest teada, kui püüdis pärast abiellumist juhiloal oma nime muuta. Caroni sõnul ei ole tema kassetti kordagi vaadanud ja keegi on ilmselt selle tema nimel rentinud.

"Pole minu maitse," ütles nüüd 52-aastane kohalikule meediale.

Tema nime kasutati VHS kasseti laenutamisel sõbrapäeval 1999 väikesest Okhlahomas asuvas Norma linnas tegutsenud "Movie Place" videolaenutusest.

Seda ei tagastatud kokkulepitud kümne päeva jooksul. Prokuratuur ütles, et Caron McBride omastas kasseti tahtlikult ja ebaseaduslik, teenides sellega "uskumatud" 58,59 dollarit.

Pood sulges uksed 2008. aastal. Samamoodi juhtus ka teiste samalaadsete poodidega, kuna turule tulid voogedastused. Aga McBride'i kuriteoregister säilis.

Texases asuv juhilubadega tegelev osakond teavitas teda kuritegeliku omastamise süüdistusest, kui nad tema kohta taustauuringut tegid. McBride helistas Oklahomas asuvasse Clevelandi maakonna prokuratuuri, kus talle öeldi, et asi on VHS kassettis.

"Ma palusin lasta tal end korrata, sest ma mõtlesin, et see on hullumeelne. Arvasin, et ta teeb minuga nalja. Aga ei teinud," meenutas Caron McBride.

McBride eeldab, et sõnad "kuritegelik omistamine" võisid olla põhjuseks, miks talle viimase 20 aasta jooksul ilma põhjenduseta viiest töökohast, kuhu ta kandideeris, ära öeldi.

"Tegu on tõsise olukorraga. See põhjustas minule ja minu perele palju südamevalu rahaliselt, kuna ma jäin potentsiaalselt ilma väga tasuvatest töökohtadest viimase 20 aasta jooksul," ütles McBride kohalikult väljaandele KFOR.

Süüdistus on praeguseks tühistatud, aga McBride peab tegelema enda kuriteoregistri puhastamisega. Ta usub, et mees, kellega ta tol ajal koos elas, võis kassetti tema tütardele rentida.

Kurioosne olukord jõudis ka telesarja osalisteni. Sarja täht Melissa Joan Hart jagas uudisloo juures lihtsalt õlgu kehitavat emoticoni. Teine osaline Caroline Rhea pakkus McBride aitamiseks välja väikese kampaania.