"Konverents" ("Conference", 2020)

Auhinnatud Vene režissööri Ivan I. Tverdovski ("Zooloogia") loodud draama, mis valmis koostöös Eestiga. Film jutustab 2002. aastal toimunud Nord-Osti pantvangikriist. Kloostris elav Nadja saabub Moskvasse, et Dubrovka teatris traagilise sündmuse aastapäeval mälestusõhtu korraldada. Sündmuspaika tagasi minek ja teiste kannatanutega kohtumine toob üles hulga allasurutud tundeid. Lisaks peab Nadia silmitsi seisma oma Moskvas elavate võõrandunud pereliikmetega. "Koverents", mis esilinastus Veneetsia filmifestivali raames Giornate degli autori programmis, on auhindu võitnud nii Riias, Sevillas, Kairos kui mujal. Filmi peaosas mängib Natalja Pavlenkova ("Zooloogia"), selle originaalmuusika autor on Eesti helilooja Sten Sheripov ("Võta või jäta").

"Püha hirve tapmine" ("The Killing of a Sacred Deer", 2017)

Õudusfilmi elementidega omapärane draama, mis kandideeris Cannesis Kuldsele Palmioksale. Tunnustatud režissööri Yorgos Lanthimose ("Soosik") käe all valminud filmi peategelane on kirurg Steven, kes elab pealtnäha täiuslikku elu – tal on hea töö, kena kodu, piltilus naine ja toredad lapsed. Peagi selgub aga, et kirurg on hakanud kohtuma 16-aastase Martiniga, kelle isa suri Steveni opilaual. Arst tutvustab Martinit ka oma perekonnale ja sealt edasi võtab lugu üha süngemad pöörded… Filmis mängivad Colin Farrell ("Miami Vice"), Nicole Kidman ("Moulin Rouge!"), Barry Keoghan ("Dunkirk") jt.

"Fossiil" ("Ammonite", 2020)

Kaunis romantiline draama. 1840. aastate Inglismaa. Fosiilikütt Mary Anning (Kate Winslet, "Titanic") töötab üksi Edela-Inglismaa rannikul. Tema suurimad leiud on juba seljataha jäänud ja praegu otsib ta tavalisemaid kivistisi turistidele müügiks, sest teadusühingud teda kui naisterahvast oma ridadesse niikuinii vastu ei võta. Kuid siis usaldab üks jõukas külaline oma ärahellitatud abikaasa Charlotte'i (Saoirse Ronan, "Väikesed naised") Mary hoolde. Algul võtab Mary ülesande vastumeelselt vastu, ent ajapikku tekib naiste vahel sõprus ning seejärel ka armastus.

"DOPE" (2015)

Ühine huvi 90ndate hip-hopi ja punkmuusika vastu ühendab kolme keskkooli abiturienti. Ühel päeval satub kamp juhuslikult diiler Domi sünnipäevapeole. Kui pidu vägivaldseks muutub, otsustab seltskond oma naha päästa ja ööklubist põgeneda. Algab pöörane seiklus, mille käigus üritavad noored pääseda relvastatud jõugu eest, kes tahab endale saada ecstasyt, mille Dom peoõhtul salaja poiste seljakotti peitis. Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.

"Billionaire Boys Club: noorte miljardäride klubi" (2018)

Krimipõnevik, mille süžee on ainest saanud tõestisündinud loost. On 1980ndad rikaste ja ilusate linnas Los Angeleses. Rikkast perest pärit ja heas ülikoolis käinud Joe Hunt on omalaadse seltskonna vaimne liider – need on jõukad erakoolipoisid, kes nuputavad välja ebaausa kiirelt rikastumise skeemi. Esialgu geniaalsena tundunud plaan lõppeb aga osalistele halvasti, sest nobedalt rikkaks saamise skeem osutub ühtlasi ka kiirelt surmavaks skeemiks… Mängivad Ansel Elgort ("Põgenemise rütm"), Taron Egerton ("Kingsman"), Kevin Spacey ("Kaadrimaja") jt. Vaata filmi tasuta filmiriiulis.