Tegemist on tuntud pankuri Harry Keogh'ga, kes pidi 2018. aastal loobuma töökohast Couttsi pangas firmas tekkinud suure tüli tõttu. Väidetavalt ahistas mees seksuaalselt oma naiskolleege. Samuti heideti Keogh'le ette tema suurt alkoholilembust ning ebasündsate kommentaaride tegemist tööjuures.

Algselt jäi Keogh ilma ainult preemiast, kuid ta võis panka tööle jääda. Siiski ei sobinud selline asjade käik tema kolleegidele ning mees pidi ise ametikohast loobuma. Kuuldavasti oli Keogh Andrew isiklik pankur viimased 20 aastat ning nad on piisavalt head sõbrad, et väidetav ahistaja oli kolm aastat tagasi kutsutud ka printsess Eugenie pulma.

Printsi ja Keogh loodud ettevõtte kannab nime Lincelles, mis on tulnud 18. sajandil peetud lahingust, kus Yorki hertsog juhatas Inglise vägesid prantslaste vastu. Yorki hertsogi tiitlit on Andrew kandnud viimased 35 aastat.

Firma hakkab tegelema Andrew perekonna investeeringutega ning prints kontrollib 75% ettevõttest. Dokumentidest selgub, et Keogh'l on samuti märkimisväärne kontroll firma üle.