Taskuringhäälingus, mis kannab nime "No Jumper", räägib Sydney-nimeline tundmatu naine, kuidas nende vahekorra ajal oli Tristan juba Khloe südame uuesti võitnud, kuid ta arvas, et mees on vallaline. "Ma ei teadnud, et ta on suhtes. Minule ütles ta, et ta ei ole enam suhtes," selgitas Tristani väidetav armuke.

Podcasti saatejuhid uurisid antud neiu käest ka seda, kuidas korvpallistaari meheau oli, mille peale Sydney kinnitas, et tegemist oli hea vahekorraga. Tema sõnul on nad kokku saanud mitmel korral.

Khloe ja Tristani suhe sai 2018. aastal läbi, kui avalikkuse ette tulid mitmed tõendid sellest, et NBA täht pettis tõsielustaari, kui viimane oli beebiootel. Skandaal lahvatas vaid loetud päevad enne sünnitust ning kuigi Khloe üritas pärast True sündi Tristanile andeks anda, siis lõpuks otsustas naine, et ta ei suuda meest ikkagi usaldada.

Pärast seda on Tristan aastaid üritanud Khloe südant uuesti võita ning viimase poole aasta jooksul on ta teinud suuri edusamme. Kardashiani abielusõrmes on viimasel ajal ilutsenud särav sõrmus, mis on andnud alust kuulujuttudele nende kihlumise kohta.