"Maailma esimene raadiosaade, mille kuulamine võib vajada vanemlikku selgitust," postitas Roosileht enda Instagrami kontol, viidates, et teda kuuleb 1. mail 2021 R2-s.

Ehkki tundub esmapilgul, et Roosileht on taas raadios tagasi, selgub ikkagi, et kõigest üheks korraks. Nimelt tähistab 1. mail Raadio 2 oma 28. sünnipäeva. Allan Roosileht oli just saatejuht, kes raadio loomisest alates seal 11 aastat töötas ning 2004. aastal lahkus. Kuni möödunud aasta suveni töötas Roosileht järgmise kümnendi hoopis Star FMis, vedades hommikuprogrammi.

2020. aastal nentis Roosileht Kroonikale, et viisteist aastat järjest igal argihommikul kella kuuest alates muheda jutuga inimesi äratada on üsna väsitav ja see oli ka peamine põhjus, miks Allan Roosileht (61) hiljuti hommikuprogrammi eetris oma lahkumise välja hõikas. Otsuse oli Allan teinud aga palju varem, juba möödunud aasta veebruaris. Tookord veendi teda veel aastakese jätkama, kuid teadmine, et kaua enam selles tempos ei jaksa, oli juba siis. „Seepärast polnud mul ka klompi kurgus, kuigi nii lahedate kolleegide seltskonda jään kahtlemata igatsema.”