Saates "Produce Camp 2021", kus komplekteeritakse uut rahvusvahelist poistebändi, pidi Vladislav algselt tõlkijana aitama. Võtteperioodi alguses uuriti temalt, et kas ta ei sooviks "uut elu" proovida ning mees oli koheselt nõus.

Vladislaviga tehti leping, milles oli kirjas, et võistlejad ei saa saates lahkuda ilma, et publik neid välja hääletaks. Vastasel juhul peaks loobunud laulja tasuma suure trahvi. Osalejatelt võeti ära telefonid ning saadet filmiti Hainani saarel, kust Vladislavil polnudki sisuliselt võimalust põgeneda.

Lavanime Lelush kandnud Vladislav sai kiiresti aru, et ta ei taha seal enam olla ning hakkas vaatajatelt paluma, et nad teda saatest välja hääletaks. Kuigi mees isegi ei proovinud publikut võluda ning tema esitused olid väga nõrgad, otsustasid televaatajad nädalast nädalasse teda edasi hääletada.

"Palun ärge sundige mind finaali minema, ma olen väsinud," anus ta ühes saates vaatajaid. Kuid inimestele hakkas tema tülpinud ja negatiivne isiksus meeldima. Nii mõnegi televaataja jaoks oli värskendav näha ekraanil tõelist inimest, mitte kuulsusejanulist osalist, kes iga hinna eest võita soovib.

Oli ka hääletajaid, kes soovisidki Vladislavile halba, sest saates osalemine ja ka selle võitmine oleks tähendanud niigi väsinud venelasele veel rohkem töötunde.

Lõpuks jõudiski Vladislav finaali, kust ta viimaks välja hääletati. "Lõpuks pääsesin ma tööst," rõõmustas ta ning tema vabanemist tähistas isegi Vene saatkond Hiinas, mille sotsiaalmeediasse tehti õnnitlev postitus.