„Kevad ja Kroonika meelelahutusauhinnad kuuluvad kokku. Vaatamata keerulisele olukorrale koroonarindel, saavad parimad meelelahutajad siiski pärjatud. Tähistame ka Kroonika 25. sünnipäeva - vastavalt sel ajal riigis kehtivale korrale, aga meeleolukalt ja meeldejäävalt,” sõnas Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg.

Kroonika korraldatud hääletuse esimeses voorus saab oma lemmikutele hääle anda 26. aprillist 9. maini. Seejärel avalikustatakse igas kategoorias kolm enim hääli saanud nominenti, kes võistlevad teises hääletusvoorus ihaldusväärse tiitli nimel. Võitjad kuulutatakse välja juuni keskel toimuval Eesti Meelelahutusauhindade galal, mis saab sel aastal teoks Maarjamäe Lossipargis.

Kroonika tähistab sel aastal oma 25. sünnipäeva. Suurejooneliste staaripidudega alustati juba 1997. aastal, kui Lillepaviljonis tähistati ajaloolise 60 000 tiraažinumbrini jõudmist. Esimest korda pärjati just sel peol väärika pronkskujuga seksikaimat naist ja meest ning algas traditsioon, mis on säilinud tänini. Eesti Meelelahutusauhindade nime kannab auhindade jagamine alates 2013. aastast - võitjad selguvad nüüd rahva antud häälte põhjal. Rahva hulgas suure populaarsuse saavutanud Eesti Meelelahutusauhindade hääletusel anti möödunud aastal kokku üle 500 000 hääle.

Eesti Meelelahutusauhinnad aitavad teieni tuua Balbiino, Hästens, Hotell Lydia, Barbora, I.L.U, Goldtime, 4 Sister Catering ja Mumm Champagne.