Lauren Villmann ja Linda

Tanel Padari kihlatu Lauren Villmann ja nende tütar Linda esitlevad Tallinn Dollsi emadepäeva kampaania reklaamides nunnusid ja kauneid rõivaid emadele ja lastele. Kinnisvaraärisse sukeldunud Taneli ja Laureni tütar saab augustis juba kaheaastaseks.

Helen Randmets leidis Vanilla

Lauljatar Helen Randmets jagas Instagramis armsat pilti samojeedi tõugu kutsikast ja kiitis: "Nüüdsest hakkate te nägema palju Vanillat, kes on kahe ja poole kuune." Mõte koer võtta oli Helenil peas tiksunud juba kuid, vaja oli leida vaid õige tõug. Nii Helen kui ka tema abikaasa Reigo on koduloomadega kasvanud, peamiselt koertega – nüüd saavad seda ka nende lapsed.

Grete Griffin muutis imagot

Grete Griffin enne soengumuutust.

Ameerikas elav seitsmevõistleja Grete Griffin esitleb Instagramis uut soengut, mis on lühem, kui me tema puhul oleme harjunud nägema. Siiski on Grete ka varem katsetanud lühemate juustega. Veel enne abikaasa Robert Griffiniga kohtumist lõikas Türilt pärit naine oma tollal blondid juuksed veelgi lühemaks. Kaunitar on kasutanud ka juuksepikendusi. Pikemat sorti bob-lõikus istub aga Gretele vägagi!