Ühel fotodest kannab Kadri päikeseprille, millelt peegeldub ka foto tegija – Simsoni ammune elukaaslane, ärimees Teet Soorm (50). Paar ei ole juba üle aasta ühelgi pildil koos poseerinud ning Kadri pole ka oma suhtestaatust valgustanud. Väidetavalt jahenesid paari suhted eelmise aasta jaanuaris, pärast seda, kui Teet jäi Viljandi keeglisaalis ümberolijatele silma koos brüneti kaunitariga, kes istus tal süles.

REETLIKUD PRILLID Teet Soorm peegeldumas Kadri Simsoni päikeseprillidelt.

Kas fotost lähtuvalt võiks arvata, et Soorm ja Simson on jätkuvalt koos?

"Ma ei näe, et sellel pildil oleks uudisväärtust," vastab Kadri. Poliitik seda öeldes justkui kinnitaks, et nad pole Teeduga lahus olnudki, nagu on meedias spekuleeritud.

Tegelikult on Simsonit ja Soormi nähtud ka Tallinnas koos aega veetmas. Näiteks silmati paari SEB panga ja Euroopa Liidu Maja juures asuval ülekäigurajal – Kadri hoidis Teedul käe alt kinni, paar oli elavas vestluses ja naerul nägudega.

Kadri on viimasel ajal tundunud eriti säravana, ju tänu sellele, et eraelus on kõik hästi.

Muide, varemgi on päikeseprillid rääkinud salakeelt! Nii andis Mailis Repsi kauaaegse abikaasa Agrise prillide peegeldus aimu tema uuest väljavalitust – Ruta oli Agrise elus ammu enne, kui avalikkus sellest teada sai.