Tallinnas sündinud ja kasvanud Kirill Käro (46) ladus oma tuntusele vundamendi 2013. aastal, mängides peaosalist, erakordse lõhnatajuga kriminalisti Ukraina detektiivisarjas "Nuuskija". Uus kuulsuselaine saabus tänavu oktoobris, kui Netflix hakkas näitama kaheksaosalist Vene põnevussarja "Epideemia" (Netflixis kannab see pealkirja "To The Lake"), milles Kirill on samuti peaosas, kehastades jõukat ettevõtjat Sergeid, kes päästab endise naise ja nende ühise poja tundmatu viiruse ja selle levikuga kaasneva kaose käest.

2019. aasta detsembris sündis teil tütar Mira. Kuidas talle nime valides kokkuleppe saavutasite?

Ma tutvusin ühel filmivõttel neiuga, kelle nimi oli Miroslava. Me sõbrunesime ja tahtsin väga, et mu tütar oleks oma olemuselt tema moodi. Mõtlesin endamisi, et oleks tore, kui paneksime tütrele nimeks Miroslava. Rääkisin sellest Juliale, aga tal olid oma variandid – talle meeldis väga nimi Mia.

Kõik lahenes uusaastaööl. Meie pool olid sõbrad, kellega koos korraldasime täpselt keskööl nimeloosi. Panime vanasse vanaema kingitud karikasse mitu nimesilti. Kui tõmbasime välja sildi, millel oli nimi Mira, tõstis tütar samal ajal oma käekese suure sõrme püsti. Nii oligi otsustatud, et ta saab nimeks Mira Käro. Põhimõtteliselt valis ta ise endale nime.