Uuele ilmakodanikule pandi nimeks Aria, kes on värske isa sõnul terve kui purikas ning ka emaga on kõik korras. Tegemist on suhteliselt haruldase nimega, sest selle aasta alguses oli Eestis sama nimega vaid 27 naist.

"Täna öösel kell 2 äratas Gethel mind teatega, et tal hakkas sünnitustegevus. Tuhud tulid ja läksid, Gethelis ärkas ürgnaine, kes tegi järjest madalamat ja valjumat häält," kirjeldab Lauri magamata ööd.

"Au ja kiitus mu kullakallile Gethelile, kes tegi spordikeeli suurepärase soorituse. Kui tavaliselt on esimene sünnitus naiste jaoks maraton, siis Gethel tegi selle asja ära n-ö staadioniringiga. Minul polnud teha muud, kui raja ääres lipuga lehvitada ja hõisata," tõdeb värske isa.

Lauri ja Gethel on tuttavad juba kuus aastat, kuid 2017. aastal tegid noored sotsiaalmeedias oma suhte avalikuks. Aasta tagasi paljastas Lauri, et on Getheliga kihlatud. "Tegin ettepaneku nüüd, kuna tundus õige aeg. Me oleme koos väga õnnelikud ja naudime iga hetke koos... järjest paremaks läheb," ütles ta pärast jah-sõna saamist.