Kardashianite väravaga piiratud koduala valvurid teevad kindlasti ületunde, sest eelmisel nädalal ilmus värava taha järjekordne hulljulge, kes nõudis tõsielustaare näha. Ta peeti kinni ja vahistati, vahendas TMZ.

Kella 23 ajal ühel eelmise nädala õhtul sõitis 33-aastane mees Calabasases asuva väravaga piiratud eksklusiivse koduala juurde ning nõudis Kardashianeid näha. Ta ei täpsustanud missugust.

Valvuritel polnud vahet, sest ta aeti minema. Aga mitte kauaks, sest natuke aega hiljem märgati meest aias ringi liikumas, olles üle müüri või värava roninud.

Ei läinud kaua, kui valvurid ta leidsid ning kuni politsei tulekuni kinni pidasid. Mehele esitati süüdistus sissetungis ning viidi Los Angelese maakonna vangi.

Viimastel kuudel on hoogustunud Kardashianite koju sissemurdmise arv, mille tõttu on turvameetmeid karmistatud. Seda lausa nii palju, et 33-aastane mees ei jõudnud ühegi perekonnaliikme kodu lähedalegi.

Küll aga ei muuda see fakti, et tegu on juba kolmanda erineva isikuga, kellel on sissemurdmine õnnestunud.

Olukord on lausa nii karm, et Kendall Jenner võttis kahe eelmise mehe vastu lähenemiskeelu ning kolis väravaga kogukonnast koos turvameeskonnaga ohutusse turvamajja.