Just rahva valik otsustab võitja – Eesti võimsaima selgeltnägija, kellele kuulub au, tiitel ja kristallkäsi. Kõik kolm finalisti on andekad ning erinevate imepäraste võimetega.

Tunnetaja Allan tajub nähtamatuid energiaid kogu oma kehaga ning üritab neid siis lahti mõtestada. Oma erilisust mõistis ta juba varakult, kuid ei osanud seda täpselt kanaliseerida. Saates sai ta sihid selgeks ning ees ootab silmapaistev teekond esoteerikarajal.

Selgeltnägija Merily tajub nähtamatuid energiaid ja kontrollib infot kaartidega. Tema teekond esoteerika vallas on olnud hämmastavalt kiire ja edukas. Merily põlvneb väärikast selgeltnägijate sugupuust, kus erilised võimed olid vanaemal ning ka tema ema Kirsti on Eesti üks tunnustatumaid oma ala tegijaid.

Tunnetaja Kristelle tunneb hästi kivide maagilisi omadusi. Oma jõudu käib ta ammutamas naiste väelaagrites. Kõige rohkem usaldab ta iseennast ning ta motoks on olla hea, kuna siis on ka ümbritsev maailm elamiseks parem koht, sest õhus on palju positiivset energiat.

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" suur finaal on TV3s täna kell 20.00.