Esmakordselt ajaloos kujunes „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ finaal ka ootamatult müstiliseks, sest esialgu välja kuulutatud hääletusnumbrites oli ootamatu numbriviga.
"TÄHELEPANU! Suured vabandused kõikide finalistide ning kaasaelajate ees. Saates kuvatud esialgsed telefoninumbrid on VALED!" teatab TV3 enda Facebookis.

TV3 esitab ka siis õiged numbrid, et vaatajad saaksid Merily, Kristelle, Vicery ja Allani eest hääletada.

"Siirad vabandused! Aga aega hääletamiseks jagub küllaga," lisati veelkord.

Kroonika võttis ühendust TV3 pressiesindaja Annely Adermanniga ning uuris, millest probleem tekkis ja mis juhtus nende inimeste rahadega, kes valedel numbritel hääletasid.

"Tegeleme praegu. See on müstika. Kunagi pole sellist asja juhtunud," andis Adermann, kes on alates tänasest vastutab ka TV3 turunduse eest, napi vastuse.

Enneolematu tehnilise apsu pärast vabandab TV3 väga ning kinnitab, et tänu kiirele reageerimisele ja saate ajal tehtud muudatustele läksid hääletusel arvesse vaid õigetele telefoninumbritele tehtud kõned. Müstilistele eksitavatele numbritele helistanud ei pea muretsema – raha neist keegi ei kaota.

Rahvas avaldast pahameelt ka TV3 Facebooki lehel, kuid isegi mitte nii väga valede numbrite, vaid selle üle, et tegu pole otsesaatega.

Sellegi poolest said hääled jagatud ning võitjaks osutus teise generatsiooni nõid Merily Timmer, kes on tuntud kaardimoori Kirsti Timmeri tütar.

Merily Timmer. Foto: TV3

Merily näitas end nii kogu sarja hooaja vältel kui ka pingelises finaalsaates tõeliselt tugeva ja andeka selgeltnägijana, kelle võimed, vägi ja areng hämmastasid nii kaasvõistlejatest õpilasi kui ka juba tegutsevad tuntud õpetajaid.

"Väga hea tunne on! Kogu saates osalemine ongi üks suur võit ja auhinnaks saadud käsi on vaid boonuseks, jäädes meenutama seda erilist perioodi," kirjeldas võitja Merily.