Bianco süüdistab muusikut mitmesuguses seksuaalses, füüsilises ja emotsioonalses väärkohtlemises pärast seda, kui mees palus naisel reisida Ameerika Ühendriikidesse väidetavatele muusikavideo võtetele.

Kohtusasjas seisab süüdistus, et 2009. aastal kutsus Manson Bianco Los Angelesse filmima muusikavideot loole "I Want to Kill You". Bianco pidi hotellis ööbimise asemel viibima Mansoni enda kodus, kus tegelikkuses polnud mingisugust võttemeeskonda, vaid mees filmis üksi kõike oma telefoniga.

Süüdistuse kohaselt lukustas Manson Bianco magamistuppa, andis naisele elektrišokke, sundis Biancot teise naisega vahekorda astuma ning ähvardas öösel tema tuppa tulla ja vägistada. Muusikavideot, mida väidetavalt filmiti, ei avaldatud mitte kunagi. Manson ei lubanud naisel tema juures viibides kodust ilma loata lahkuda. Muu hulgas ta lõikas Biancot Nazi noaga, misjärel otsustas ta haavu pildistada ja need interneti riputada.

"Kõik võttis Biancol aastaid, et mõista Mansoni füüsilist, seksuaalset, psühholoogilist ja emotsionaalset väärkohtlemist. Tema karjäär sai väga palju kannatada, sest tema vaimne tervis oli halvas seisus," väidab kohtuaasi. "Ta võitles aastaid traumajärgse stressi, ärevuse, depressiooni ja paanikahäiretega."

Bianco, kes mängis "Troonide mängus" Rosi, tegi esmase avalduse väärkohtlemiste kohta selle aasta veebruaris. Ta oli üks paljudest naistest pärast Evan Rachel Woodi.