"Tutikas kutsupoiss Rudy tuli perre ühisel soovil ja nimi sai pandud pere ühisel otsusel. Meie vana koerake Dollar lahkus detsembri lõpus, olles siis 14aastane," ütleb Monika. Ta teab, et chihuahuadel tavaliselt nii pikka eluiga ei ole. Monika sõnul sai koerake kordi elule äratatud, nad tegid talle südamemassaaži kolmel korral, kuid rohkem ei pidanud kutsa süda vastu: "See on siiani nii kurb, sest kui sul on nii pikka aega sõbrake, keda järsku enam ei ole, jätab see jälje. Lohutab see, et tal oli väga pikk ja ilus elu."

Chihuahua Rudy

Kui Mac oli seitsmeaastane, tahtis ta väga endale kodulooma. Arvestades tolle aja elamistingimusi, võeti chihuahua. Monika sõnul oli koerakesel sees lõvi süda, sest võõraste peale karjus ta nii mis kole ning kaitses hoolega oma peret ja lapsi.

Dollar oli muidu lastesõbralik, kuid pesamuna sünni järel nördinud. Dollar vaatas pererahvast väga etteheitva pilguga, kui Benjamin koju toodi, ja oli kolm päeva tujust ära. Hiljem koerake siiski leebus ja sai sõbraks kõikide lastega.

Nüüd on maja jälle rõõmu, laste kilkamist ja haukumist täis. "Lastele on looma vaja ja tundub, et mulle endale veelgi rohkem, sest temaga tegemist jätkub ja tunne ongi, nagu oleks beebi saanud," rõõmustab Monika.