25-aastane Jennifer Gates postitas Instagrami story'sse, et palub oma jälgijatelt privaatsust kohanemaks selles väljakutsuval ajal.

"Nüüdseks on paljud teist kuulnud uudiseid minu vanemate lahutamise kohta," lausub ta ning jätkab: "See on olnud äärmiselt väljakutsuv aeg kogu meie perekonna jaoks."

"Ma siiani õpin, kuidas kõige paremini seda protsessi toetada ja emotsioone hallata oma perekonnaliikmetega. Ma olen tänulik piisava ruumi eest sellega toimetulekuks. Ma isiklikult ei kommenteeri edaspidi mitte midagi, mis on seotud lahutusega. Samas teadke, et teie lahked sõnad ja toetus tähendavad minu jaoks palju."

"Aitäh, et mõistate meie soovi privaatsusele ajal, mil me kõik liigume elus uude etappi," võtab ta kõik kokku.

"Me ei usu enam, et saaksime paarina edasi areneda," selgitasid Bill ja Melinda lahutust ühises avalduses.

"Pärast pikka arupidamist ja hulka palju tööd oleme teinud otsuse abielu lõpetada. Viimase 27 aasta jooksul oleme üles kasvatanud kolm uskumatut last ja loonud fondi, mis töötab kogu maailmas, et võimaldada kõigil inimestel elada tervislikku ja saavutusterohket elu. Jätkame fondis koostööd, kuid me ei usu enam, et saame oma elu järgmises etapis paarina koos kasvada," seisis avalduses.

"Me palume oma perele selles uues elus ruumi ja privaatsust," seisis avalduses.

Melindal ja Billil on kolm last: Jennifer (25), Rory (21) ja Phoebe (18).

Bill Gatesi varandust hinnatakse 127 miljardile dollarile.