Kui tavaliselt postitavad Briti kuningapere liikmed kõige hiljutisemaid fotosid, siis Archie puhul on kõik tema lähisugulased kasutanud pilte, mis on tehtud, kui ta oli alles beebi.

Näiteks kasutas prints Charlesi ja tema abikaasa Camilla ühine Instagrami konto fotot, mis on tehtud vahetult pärast Archie ristimist 6. juulil 2018. aastal. Ka prints William ja hertsoginna Catherine on postitanud foto samast päevast. Kogu kuningaperet esindav Instagrami konto on läinud veel kaugemale ning valitud on pilt, mis on tehtud vahetult pärast Archie sündi.

Fakt, et keegi pole kasutanud uuemaid fotosid, jäi silma ka mitmetele kommenteerijatele. "Kas uuemaid pilte temast polegi?" uurib üks uudishimulik jälgija Charlesi kontol.

Briti meedia andmetel polegi kroonitud pead Archiet viimased poolteist aastat näinud. Nimelt kolis Harry perekond Põhja-Ameerikasse juba 2020. aasta esimestel nädalatel ning koroonapandeemia tõttu on Suurbritanniat saanud külastada vaid prints ise, kui ta käis möödunud kuul oma vanaisa Philipi matustel.

Harry on varem väitnud, et Archie on suurest vahemaast hoolimata siiski vägagi lähedane kuninganna Elizabeth ll-ga, kellega pidavat poiss suhtlema läbi videokõnede.