2018. aasta oktoobris kinnitasid mitu noort naist TV3 „Seitsmestes uudistes“, et neid vahendati elava kaubana Iraj Zandi nimelisele ärimehele. 72-aastane ettevõtja olevat pakkunud tütarlastele seksi eest raha ja kingitusi. Pärast uudise avalikkuse ette jõudmist käsitles Katrin Lust teemat edasi oma saates Kuuuurija“, kus jagasid oma muljeid veel mitu Zandi väidetavat ohvrit.

„Miljonit ei ole mul elu sees,“ ütles Lust 2018. aastal Õhtulehele. „Ta üritab minna mu elu säästude kallale, mis on peamiselt teenitud välismaal kümme aastat palehigis töötades, mitte „Kuuuurijaga“. Parimal juhul suudaks ta kokku kraapida kolmandiku nõutavast summast.

„Kuuuurija“ saatejuht tunnistas, et kohtupaberite kättesaamine mõjus talle halvavalt ning peast käisid läbi mõtted teha ajakirjaniku ametiga sootuks lõpparve. „Aga siis mõtlesin, et kas ma olen sellisest puust, et tunnistan ennast, saba jalgevahel, süüdi, ja lähen prokuratuuriga kokkuleppele – teen kõike selleks, et rahalisest kohustusest pääseda?“

"Kui mulle saabus härra Zandi nõue, kus ma nägin, et ta nõuab miljonit, neid hüpoteeke.. Ta nõudis ju minu kõikide varade külmutamist jne. Mitte et mul oleks palju varasid, ma elan väga tagasihoidlikult. Aga see oli väga hirmutav. Mäletan, et mul oli paanikahoog. Ma vaatasin seda hagi sisu, helistasin oma advokaadile ja mõtlesin, et miks ma seda kõike teen," tunnistas Lust 2019. aastal Pealtnägijale.