Lewis mängis seriaali viimastest hooaegades ja ka kahes filmis Samantha poiss-sõpra Smith Jerrodit. Vaatajate silmade ees sai töötust modellist maailmakuulus filmistaar, kuid "Seks ja linna" esimeses linateoses läks Smith Samanthast lahku.

Kuna uusversioonist jääb kõrvale ka Samanthat kehastanud Kim Cattrall, siis oligi arvata, et ka Lewis ei naase. "Minuga pole ühendust võetud, aga ma oleks viimane inimene, kes sellest teada saaks. Ma oleksin meelitatud, aga jutt käib ikkagi nende tüdrukute kohta," ütles modellist näitleja väljaandele Daily Front Row vihjates sellele, et tema tegelaskuju ei olnud nii tähtis, kui nelja peategelase omad.

Siiski on tal mingi ettekujutus sellest, millega Smith Jerrod praegusel hetkel tegeleks. Näitleja arvates poleks ta Samanthaga uuesti kokku läinud ning pigem oleks Smith näitlemise vahetanud produtseerimise vastu.

Uusversiooni ei naase ka Mr. Bigi kehastanud Chris Noth, kuid Carrie teist silmarõõmu Aidan Shawd kehastanud John Corbett on kinnitanud, et teda on uutes osades näha.