“Suurim rõõm on avaldada lugu üle pika aja taaskord emakeeles. See on minu jaoks midagi sügavamat, kui lihtsalt üks laul. Miski, mis on oodanud oma aega minu arvutis, pea et ligi kolm aastat. Täpselt sellisel, muutmata kujul, see täna ka kõlab," selgitab lauljatar.

"Paar aastat tagasi, kui me Kaarel Orumägiga “Eesti otsib superstaari” saates kohtusime ning teekond mind tema augusti muusikalini “Sofiani" viis. Märkasin juba siis tema tohutut potentsiaali laulukirjutajana. Ei läinud palju aega mööda, kui saime ühes klassiruumis kokku. Muljetasime tundide viisi oma kogemustest elus ning laulu näol mõtted nii kirja saidki.”

“See on kooslus aususest, igatsusest, lootusest, kurbusest, pettumustest ja võitlustest iseendaga kuni täieliku sisemise rahuni - vabaduseni. Tuletamaks mulle alati meelde, et suurimaks väärtuseks peaks pidama jõudu ise hingata. “On olnud aegu paremaid, neid tean veel ees” - loodan, et sellega saan toetada kedagi, kes seda kinnitust samuti aeg ajalt vajab, eriti praegusel ajal. Südamest”